ukr
русский
English

Як повернути колір білому підвіконню: 3 ефективних лайфхаки

Владислав Москаленко

Як повернути колір білому підвіконню: 3 ефективних лайфхаки
Як повернути колір білому підвіконню. Джерело: Pexels

Пластикові підвіконня з часом можуть пожовтіти, навіть у дбайливих власників будинків, які регулярно прибирають їх. UAportal розповів, що існують прості лайфхаки, які допоможуть відновити їхню первісну красу і білизну. Дотримуючись цих простих порад, ви зможете ефективно очистити пластикове підвіконня.

Господарське мило

Один з ефективних підходів – використовувати господарське мило, натерти шматок на стружку. Його потрібно розчинити у воді. Вимивши підвіконня таким засобом, можна досягти чудового результату, повернувши йому первозданну білизну.

Читайте також: Як очистити брудне підвіконня: поради

Перекис

Якщо у вашій аптечці є перекис, вам пощастило. Нанесіть цей чудовий засіб на м'яку сторону губки і починайте мити підвіконня. Ви помітите, що жовтизна поступово зникає, повертаючи початковий колір.

Алкоголь

Винахідливі господині часто тримають під рукою невелику кількість горілки, оскільки вона служить для різних побутових цілей. По-перше, переконайтеся, що на підвіконні немає свіжого бруду. Потім просочіть горілкою бавовняну серветку і почніть обробляти уражені ділянки, алкоголь не завдає шкоди пластику, проте поверне його білий колір.

Нагадаємо, ми писали про ще один цікавий китайський лайфхак, який допоможе легко позбутись пилу в квартирі.

Бажаєте отримувати найактуальніші новини про війну та події в Україні – підписуйтесь на наш Телеграм-канал!