ukr
русский
Polski

Як усунути неприємні запахи на кухні: 3 корисних лайфхаки

Владислав Москаленко

Як усунути неприємні запахи на кухні: 3 корисних лайфхаки
Лайфхаки, які допоможуть усунути неприємні запахи на кухні. Джерело: Pexels

Сильні запахи на кухні з різних причин не є рідкістю. Аромат від приготування їжі, наприклад, при смаженні риби, може бути досить стійким. UAportal розповів про натуральні засоби, які допоможуть усунути ці небажані запахи та відновити приємну атмосферу на кухні.

Сіль

Кухонна сіль, якщо застосовувати її правильно, може допомогти. Висипавши чайну ложку на гарячу плиту, можна швидко усунути неприємні запахи. Однак важливо не переборщити з сіллю, достатньо помірної кількості.

Читайте також: У мережі показали спосіб, як зручно зберігати спеції на кухні: корисний відео-лайфхак

Цитрусова шкірка

Наступного разу, коли будете їсти апельсин або лимон, не викидайте шкірку. Ці залишки мають неймовірні властивості поглинати запахи. Покладіть шкірку на гарячу конфорку і спостерігайте за зникненням неприємних запахів.

Кава

Якщо ви віддаєте перевагу простому підходу з мінімальними зусиллями, вам підійде кип'ятіння кави. Цей метод пропонує подвійну користь: ви не тільки насолоджуватиметеся смачним напоєм, що бадьорить, але й усунете кухонний сморід. Майте на увазі, що приготування кави в кавомашині дає кращі результати, ніж використання розчинної.

Раніше UAportal писав про різні природні методи, які дозволяють швидко, ефективно та з мінімальною кількістю продуктів ароматизувати вашу кухню після смаження чи приготування їжі. Адже ці стійці запахи можуть затримуватися на тривалий час.

Бажаєте отримувати найактуальніші новини про війну та події в Україні – підписуйтесь на наш Телеграм-канал!