ukr
русский
Polski

Як пришвидшити прибирання вдома: ефективні поради

Марина Грамович

Секрети швидкого й ефективного прибирання
Лайфхаки для прибирання, які вам зекономлять час. Джерело: www.pexels.com

Коли справа доходить до підтримання чистоти у квартирі, деякі ефективні рішення можуть пришвидшити процес виконання справ. UAportal підготував рекомендації, що допоможуть вам впоратись з цим за коротший час і з меншими зусиллями.

Прибирання стільниці

Коли ви поспішаєте прибрати квартиру, бажано почати з кухні, оскільки вона часто є першим місцем, де з'являється безлад. Стільницю, плиту та мийку можна швидко протерти за допомогою універсального миючого засобу для різних поверхонь.

Читайте також: Як прибрати пил, щоб він ще довго не осідав на меблях

Поставивши на робочу поверхню невеликий контейнер або кошик для дрібниць, наприклад, для ключів або інших речей, можна значно пришвидшити процес наведення порядку. З

10-хвилинне прибирання

Якщо поставити таймер на 10 хвилин і зосередитися на одній кімнаті для проведення прибирання, можна значно покращити порядок. Почніть зі швидесенького усунення видимого безладу та розкладіть всі речі на свої місця.

Витріть пил з поверхонь та меблів. Приділивши пару хвилин чищенню з пилососом у місцях з великою прохідністю, можна досягти більш охайного вигляду кожної кімнати.

Очищення ванної

Протріть поверхні в туалеті, раковині та дзеркалі дезінфікуючими серветками, аби досягти відчутного результату. Виділіть кілька хвилин, щоб навести лад у ванній кімнаті, прибравши всі речі та засоби, які стоять не на своїх місцях. 

Нагадаємо, ми писали про ще один цікавий китайський лайфхак, який допоможе легко позбутись пилу в квартирі.

Бажаєте отримувати найактуальніші новини про війну та події в Україні – підписуйтесь на наш Телеграм-канал!