ukr
русский

Як пришвидшити процес прибирання: 5 ефективних порад

Марина Грамович

Як пришвидшити процес прибирання: 5 ефективних порад
Поради для швидкого та ефективного прибирання . Джерело: Pexels

UAportal поділився простими та ефективними порадами для людей, які шукають ефективні стратегії, щоб зробити процес прибирання зручнішим. Таким чином ви зможете скоротити час та сили.

Встановіть таймер для кожного завдання

Таймер для кожного завдання може допомогти вам залишатися зосередженими на завданні. Наприклад, якщо виділити 10 хвилин на прибирання у вітальні, 5 хвилин на протирання кухонних стільниць і так далі, ви розбиваєте процес на керовані частини та не відчуваєте себе перевантаженим.

Багатозадачність

Можна виконувати кілька завдань одночасно під час прибирання. Увімкнувши музику або прослухавши подкаст, щоб пришвидшити час, або поєднавши такі види діяльності, як витирання пилу з розмовою телефоном, можна зробити роботу менш виснажливою.

Читайте також: Блогерка розповіла про 6 лайфхаків з прибирання, які не працюють, а роблять лише гірше

Надавайте пріоритет зонам з найбільшим використанням

Потрібно зосередитися на місцях з високою прохідністю, які стають найбруднішими. Почніть з передпокою, вітальні та кухні, оскільки саме тут чистота найбільш помітна.

Використовуйте засоби для швидкого прибирання

Придбання товарів, які допомагають прибирати ефективніше, є дуже важливим. Наприклад, тримайте під рукою коробку дезінфекційних серветок для точкового очищення поверхонь і використовуйте пилосос з насадками, щоб легко маневрувати навколо меблів.

Прибирайте щодня

Витрачаючи кілька хвилин щодня на такі дрібні справи, як збивання подушок, розкладання речей на свої місця та протирання поверхонь, ви зможете підтримувати охайний простір, не присвячуючи прибиранню багато часу. Крім того, встановлення щотижневого графіка прибирання, може забезпечити послідовність.

Нагадаємо, раніше ми розповіли, як вимити вікна за допомогою йодного розчину. Зокрема, його можна приготувати вдома за кілька хвилин. Тоді як витрати на це мінімальні, проте результат точно вас вразить.

Бажаєте отримувати найактуальніші новини про війну та події в Україні – підписуйтесь на наш Телеграм-канал !