ukr
русский
English

Як покращити процес гоління: Лайфхаки з оливковою олією

Владислав Москаленко

Як покращити процес гоління: Лайфхаки з оливковою олією
Способи використання оливкової олії. Джерело: Pexels

Навіть у наш час оливкова олія залишається найбільш універсальною та корисною з усіх доступних олій. Окрім кулінарного використання, оливкова олія набула популярності у сфері здоров'я та краси. UAportal розповідає, як ви можете скористатися її перевагами.

1. Покращіть процес гоління

Попрощайтеся з традиційними лосьйонами та пінами для гоління. Віддайте перевагу простому, але чудовому засобу – оливковій олії. Для цього нанесіть тонкий шар на шкіру та лезо для гоління, і починайте процес.

2. Перетворіть свою ванну на спа-салон

Додайте кілька крапель оливкової олії у воду для купання, щоб зробити його більш приємним. У поєднанні з молоком або вершками, сіллю та піною ця суміш створить атмосферу спа-салону, одночасно зволожуючи та живлячи вашу шкіру.

3. Просте рішення для застряглих застібок-блискавок

Ми всі стикалися з розчаруванням, коли блискавка застряє в найнезручніший момент. Нанесіть оливкову олію на проблемне місце і застібка знову запрацює.

Читайте також: Блогерка розповіла про 6 лайфхаків з прибирання, які не працюють, а роблять лише гірше

4. Відновлення кухонного приладдя

Щоб відновити блиск кухонного приладдя та обробних дощок, ви можете скористатися оливковою олією. Акуратно втирайте невелику кількість олії в дерев'яну поверхню і промокніть паперовим рушником.

5. Доглядайте за нігтями та кутикулою

Ви зможете отримати здоровий вигляд нігтів і кутикули за допомогою регулярних процедур з оливковою олією. Застосовуючи її в манікюрі, ви можете підживити ніжну шкіру навколо нігтів.

6. Легке зняття застряглих каблучок

Застрягання каблучки на пальці може викликати занепокоєння. Не бійтеся, адже оливкова олія є простим та ефективним мастилом. Нанесіть тонкий шар олії навколо застряглої каблучки і зніміть її, не відчуваючи дискомфорту.

Нагадаємо, раніше ми розповіли, як вимити вікна за допомогою йодного розчину. Зокрема, його можна приготувати вдома за кілька хвилин. Тоді як витрати на це мінімальні, проте результат точно вас вразить.

Бажаєте отримувати найактуальніші новини про війну та події в Україні – підписуйтесь на наш Телеграм-канал !