ukr
русский
English

Як доглядати за неслухняним кучерявим волоссям: практичні поради

Марина Грамович

Боротьби з кучерявістю
Неслухняне волосся. Джерело: Pexels.com

Неслухняне кучеряве волосся може бути спільною проблемою для багатьох людей, що призводить до розчарування і труднощів у догляді за локонами. UAportal дізнався про поради, які допоможуть досягти гладкого волосся.

Використання зволожуючого шампуню

Шукайте шампуні зі зволожуючими інгредієнтами, такими як арганова, кокосова олія або ши. Ці інгредієнти допоможуть зволожити і пом'якшити волосся, зробивши його більш слухняним і менш схильним до завивання.

Кондиціонер для волосся

Кондиціонер або маску для волосся можна використовувати один або два рази на тиждень для живлення та відновлення волосся. Шукайте засоби, які містять такі інгредієнти, як кератин, оливкова або олія авокадо, що допоможуть розгладити і зволожити кучеряві пасма.

Читайте також: Як правильно мити голову, щоб волосся сяяло: топ-2 лайфхаки

Обмеження термічної укладки

Надмірна термічна укладка може посилити кучерявість, тому важливо обмежити використання гарячих інструментів, таких як плойки та щипці для завивки. При використанні інструментів для укладання завжди слід наносити термозахисний спрей або сироватку.

Використання засобів проти неслухняного волосся

Слід шукати сироватки, олії або креми, спеціально розроблені для боротьби з неслухняним волоссям. Ці засоби можна наносити на вологе або сухе волосся, щоб приборкати кучері, додати їм блиску.

Регулярне підстригання

Намагайтеся проводити підстригання кожні 6-8 тижнів, щоб запобігти посіченим кінчикам, які піднімаються вгору по волосяному стрижню і спричиняють пухнастість.

Нагадаємо, ми вже писали, як правильно сушити волосся.

Бажаєте отримувати найактуальніші новини про війну та події в Україні – підписуйтесь на наш Телеграм-канал!