ukr
русский
English

Як змотивувати себе до успіху: 3 лайфхаки

Владислав Москаленко

Лайфхаки, як налаштувати себе на успіх
Дієві методи, які допоможуть налаштуватися на успіх. Джерело: pexels

UAportal підготував три лайфхаки, як налаштуватися на позитив. Дізнайтеся практичні способи, які допоможуть досягти успіху.

Позитивне самонавіювання

Починати кожен день з позитивних тверджень може бути дуже корисно. Слід регулярно нагадувати про свої сильні сторони та можливості, а коли виникають труднощі, важливо замінити негативні думки на підтримку самого себе. Зосередження уваги на позитивних моментах у кожній ситуації та зміцнення віри в себе є вкрай важливими для збереження мотивації.

Читайте також: Правило 5 хвилин: Як встигати набагато більше і бути продуктивнішим

Встановлення досяжних цілей

Розбиття великих цілей на менші, досяжні завдання забезпечує чіткий шлях до успіху. Відзначення кожної маленької перемоги слугуватиме мотивацією до прогресу. Постановка досяжних цілей дає змогу бачити прогрес, що призводить до появи почуття досягнення і посилює мотивацію рухатися вперед.

Створення надихаючої атмосфери

Створення середовища, сприятливого для успіху, передбачає оточення себе тими, хто здатен надихати. Пошук зв'язків з людьми, які досягли значних результатів, і навчання на їхньому досвіді є надзвичайно цінним. Крім того, наявність візуальних нагадувань про цілі та мрії може виявитися корисною для підтримання фокуса та позитивної енергії.

Нагадаємо, ми вже писали, як легко та швидко розкрити свій потенціал.

Бажаєте отримувати найактуальніші новини про війну та події в Україні – підписуйтесь на наш Телеграм-канал!