ukr
русский

Як приховати живіт за допомогою одягу: Стильні поради

Марина Грамович

Змінюємо гардероб для стрункого вигляду
Як стрункіше виглядати. Джерело: pexels

Коли справа доходить до приховування живота і досягнення ефекту схуднення, мода відіграє вирішальну роль у цьому. UAportal дізнався, що важливо звернути увагу на силует і фасони, які здатні ефективно приховати зону живота.

Як обрати правильний фасон

Намагаючись приховати живіт, дуже важливо підібрати відповідний фасон одягу. Ідеально підійдуть топи А-силуету або ампір, що спадають з талії, оскільки вони допомагають замаскувати середню частину тіла. Краще уникати облягаючих фасонів, які привертають увагу до живота.

Крім того, вибір темних, однотонних кольорів може бути створювати ефект стрункості. Варто також подумати про низ із завищеною талією, який доповнить верх, сприяючи збалансованому і витонченому вигляду.

Стратегічне використання візерунків і текстур

Використання візерунків і текстур у гардеробі може бути ефективним способом приховати живіт. Топи з вертикальними смужками або тонкими принтами можуть створювати ілюзію довшого і стрункішого силуету.

Так само фактурні тканини, такі як трикотаж або мереживо, можуть додати візуального інтересу і відвернути увагу від зони живота. Стильний шарф або текстурований елемент може зробити вбрання вишуканішим і водночас замаскувати живіт.

Читайте також: Зима 2024: дизайнер Андре Тан розповів про головні тренди сезону (фото)

Використовуйте багатошаровість і драпірування

Використання техніки багатошаровості і драпірування одягу може бути дуже ефективним для маскування живота. Легкі, вільні кардигани або стильні жакети можуть додати об'єму вбранню, одночасно допомагаючи замаскувати будь-які проблемні зони.

Топи або блузи із зібраною тканиною навколо середньої частини тіла можуть створити приємний ефект, відволікаючи увагу від живота.

Нагадаємо, український дизайнер Андре Тан назвав моделі одягу, які варто купувати, якщо ви хочете носити їх довго та бути стильними. Ці речі залишаться актуальними тривалий час.

Бажаєте отримувати найактуальніші новини про війну та події в Україні – підписуйтесь на наш Telegram-канал!