ukr
русский

Як розтягнути нове взуття: 3 дієвих способів

Владислав Москаленко

Як розтягнути нове взуття: 3 дієвих способів
Як розтягнути нове взуття. Джерело: UAportal

Розглянемо три способи, які допоможуть розносити ваше нове взуття. UAportal підготував наступну статтю, яка містить покрокові інструкції та поради.

Метод морозильної камери

Один з нетрадиційних методів розтягування нового взуття передбачає використання морозильної камери. Покладіть по одному поліетиленовому пакету з водою всередині у взуття, намагаючись заповнити область носка.

Помістіть взуття в морозильну камеру на ніч, щоб вода в пакетах замерзла і розширилася. Лід розтягне взуття, створюючи більш зручну посадку.

Читайте також: Навіщо класти поліетиленовий пакет у машинку під час прання

Спрей або рідина для розтягування взуття

Ще один лайфхак для розтягування нового взуття – використання спеціально розробленого спрею або рідини. Ці унікальні засоби призначені для пом'якшення та розслаблення матеріалу взуття, що полегшує його розтягування.

Нанесіть спрей або рідину на внутрішню частину взуття, зосереджуючи увагу на ділянках, які є тісними. Носіть взуття кілька хвилин. Повторюйте цей процес за необхідності, поки взуття не досягне бажаної комфортної посадки.

Розтягування взуття за допомогою методу з газетами

Метод з газетами – це ефективний та економний спосіб розтягнути нове взуття. Почніть з того, що зімніть кілька аркушів газети і злегка намочіть їх. Обережно запхайте вологі газети всередину взуття, щоб вони заповнили весь вільний простір.

Залиште газету у взутті на кілька годин або на ніч до повного висихання. Папір, що розширюється, м'яко розтягне взуття, забезпечуючи підвищений комфорт і кращу посадку.

Нагадаємо, що запах зношеного взуття може бути неприємним і бентежним. Існують перевірені та випробувані методи, які допомагають зменшити та видалити неприємний запах із взуття.

Бажаєте отримувати найактуальніші новини про війну та події в Україні – підписуйтесь на наш Телеграм-канал!