ukr
русский
English

Як розкачати тісто, якщо немає качалки: альтернативи

Владислав Москаленко

Практичні лайфхаки, як розкачати тісто, коли немає качалки
Лайфхаки з тістом. Джерело: pexels

Якщо у вас немає качалки, ви можете використати альтернативні засоби. У вашому будинку точно є багато інших предметів, які можна використовувати для розкачування тіста. UAportal розповів про три лайфхаки, чим можна замінити цей інструмент.

Пляшка з-під вина

Один з простих лайфхаків для розкачування тіста без качалки – це використання пустої пляшки для вина. Переконайтеся, що вона чиста і не має жодних етикеток чи залишків. Гладка поверхня допоможе рівномірно розрівняти тісто.

Читайте також: У мережі показали спосіб, як зручно зберігати спеції на кухні: корисний відео-лайфхак

Пластикова пляшка

Якщо не має пляшки для вина можна використовувати звичайну пластикову, але перевірте, чи вона має таку ж гладку поверхню. Також треба обов`язково наповнити її водою, щоб додати вагу.

Каструля

Також на допомогу може прийти каструля з плоским дном. За допомогою її пласкої поверхні можна рівномірно розрівняти тісто.

Раніше UAportal писав про різні природні методи, які дозволяють швидко, ефективно та з мінімальною кількістю продуктів ароматизувати вашу кухню після смаження чи приготування їжі. Адже ці стійці запахи можуть затримуватися на тривалий час.

Бажаєте отримувати найактуальніші новини про війну та події в Україні – підписуйтесь на наш Телеграм-канал!