ukr
русский

Як залучити достаток у свій дім: секрети досвідчених господарів

Владислав Москаленко

Як залучити достаток у свій дім: секрети досвідчених господарів
Речі, які притягують достаток. Джерело: Pexels

Щоб залучити фінансове процвітання у вашу сім'ю, включення певних предметів інтер'єру може відігравати важливу роль. UAportal розповів, що необхідно підійти до цієї справи вдумливо, переконавшись, що кожен елемент робить свій внесок у досягнення бажаного результату.

Картини

Вибір відповідних картин для кожної кімнати може суттєво вплинути на накопичення багатства. У вітальнях обирайте зображення диких птахів, квітучих хризантем або пишних дерев з густим листям. Вони можуть створити атмосферу, що сприяє фінансовому зростанню.

У їдальні або на кухні, прикрасивши стіни натюрмортами на тему їжі та фруктів, можна значно покращити загальну атмосферу. Якщо мова йде про спальню, зверніть увагу на картини із зображенням пар пурхаючих метеликів, що створюють спокійний простір для відпочинку. Крім того, картини із зображенням морських хвиль з білою піною або двох човнів на спокійній воді можуть ефективно залучити несподіваний дохід і стабільність.

Статуетки

Розмістивши вдома порцелянові статуетки слонів, ви можете зміцнити фінансову стабільність і успіх родини. Інтуїція відіграє важливу роль у виборі відповідних місць для них. Крім того, статуетка сонечка може виступати в ролі провідника між Всесвітом і людиною, сприяючи швидкому виконанню її найпотаємніших бажань.

Читайте також: Як залучити фінансовий достаток за допомогою фен-шуй

Вази

Кришталеві вази мають потужну енергетику процвітання. Вони діють як захист від фінансових труднощів, запобігаючи непотрібним витратам.

Однак важливо зазначити, що вази ніколи не повинні бути порожніми. Якщо в них немає квітів, на дно можна покласти монети, щоб достаток заповнив порожній простір.

Диванні подушки

Вплинути на енергію багатства у вашому просторі можна за допомогою вибору певних диванних подушок. Використання красивих атласних зелених і червоних оксамитових подушок з бахромою може створити атмосферу, сприятливу для достатку. Особливо корисно, якщо подушки просякнуті аурою господині будинку, додаючи особистий штрих до загальної обстановки процвітання.

Нагадаємо, ми розповідали, що деякі предмети можуть притягувати удачу та благополуччя.

Бажаєте отримувати найактуальніші новини про війну та події в Україні – підписуйтесь на наш Телеграм-канал!