ukr
русский
English

Як правильно зберігати цінні речі в готелі: ефективні методи

Владислав Москаленко

Безпечне зберігання цінних речей у готельному номері
Безпечне зберігання цінних речей у готельному номері. Джерело: freepik

Під час подорожі та перебування в готелі дуже важливо забезпечити безпеку ваших особистих речей. UAportal розповів, які методи та прийоми необхідно використовувати, щоб ефективно захистити свої цінності.

Ховаємо цінності в готельному сейфі

Під час перебування в готелі одне з найбезпечніших місць для зберігання ваших цінностей – це сейф. Більшість готелів надають цю послугу спеціально для зберігання важливих речей, таких як паспорти, готівка, ювелірні вироби та електроніка.

Переконайтеся, що на сейфі встановлений унікальний код, який легко запам'ятати, і перед тим, як покинути номер, перевірте, чи надійно сейф замкнений. Важливо зазначити, що готельні сейфи не є абсолютно надійними, але вони забезпечують додатковий рівень безпеки для захисту цінностей під час подорожей.

Приховуйте цінності в непомітних контейнерах

Ще один ефективний спосіб – заховати речі у непомітні, на перший погляд, предмети. Дрібні речі, такі як гроші та ювелірні прикраси, можна зберігати в порожніх контейнерах з-під засобів гігієни, таких як чисті порожні пляшки з-під шампуню, або порожні пляшки з-під сонцезахисного крему, або порожні контейнери з-під лосьйонів, щоб замаскувати цінні речі.

Читайте також: Як привернути до себе гроші: народні повір'я

Використання диверсійного сейфа

Диверсійні сейфи – це розумно сконструйовані контейнери, які маскуються під повсякденні предмети, дозволяючи непомітно сховати важливі речі на видноті. Популярними прикладами диверсійних сейфів є замаскована бляшанка з-під газованої води або навіть пустотіла книга.

Захистіть свої речі за допомогою портативного сейфа

Інвестиції в портативний дорожній сейф – це зручний спосіб захистити особисті речі під час перебування в готелі. Ці сейфи пропонуючи рівень безпеки, подібний до традиційного сейфа, але без постійного розміщення в готельному номері. Дорожні сейфи можна прикріпити до нерухомих предметів у номері, наприклад, до каркаса ліжка або меблів, що забезпечить додатковий захист від крадіжки.

Нагадаємо, ми розповідали, що деякі предмети можуть притягувати удачу та благополуччя.

Бажаєте отримувати найактуальніші новини про війну та події в Україні – підписуйтесь на наш Телеграм-канал!