ukr
русский

Як правильно зберігати гроші у квартирі: 5 місць, яких слід уникати

Марина Грамович

Як правильно зберігати гроші у квартирі: 5 місць, яких слід уникати
Де не варто зберігати гроші. Джерело: Pexels

Гроші слугують як засобом обміну, так і впливовою силою в нашому житті. Дуже важливо розуміти, як ефективно їх зберігати, щоб вони притягували процвітання і сприяли добробуту. UAportal розповів, що існують певні місця у вашій квартирі, де грошей слід уникати, щоб запобігти негативному впливу та потенційним втратам.

Спальня

Спальня слугує святилищем для відпочинку та любові, а не місцем для зберігання грошей. Їх зберігання у цій зоні порушує енергетичну рівновагу і може створити напругу в стосунках.

Ванна кімната або туалет

Ванна кімната або туалет повинні використовуватися для очищення та гігієни, а не як місце для зберігання грошей. Оскільки ви ризикуєте ненавмисно викинути їх разом із брудом та відходами. Крім того, зберігання грошей у ванній або туалеті може негативно вплинути на здоров'я і навіть призвести до нещасних випадків.

Читайте також: Як залучити фінансовий достаток за допомогою фен-шуй

Кухня

Кухня – це місце для приготування та прийому їжі, тому вона не підходить для зберігання грошей. Таке розміщення наражає їх на вплив запахів їжі та жиру, що потенційно може знизити їхню цінність. 

Під подушкою або матрацом

Місця під подушками або матрацами повинні бути призначені виключно для спокійного сну, а не для зберігання грошей. Ховати їх в цих місцях може порушити загальний стан здоров'я. Крім того, зберігання грошей під подушкою або матрацом може викликати страх або параною, що заважає спокійному сну.

На підлозі або в кутку

Підлога і кути мають тенденцію накопичувати пил і сміття, що робить їх невідповідними місцями для ваших грошей. Якщо ви залишаєте їх там, це зменшує їхню цінність і позбавляє вас поваги до них. Крім того, зберігання грошей у таких місцях може призвести до конфліктів або суперечок у родині.

Нагадаємо, ми розповідали, що деякі предмети можуть притягувати удачу та благополуччя.

Бажаєте отримувати найактуальніші новини про війну та події в Україні – підписуйтесь на наш Телеграм-канал!