ukr
русский

Як правильно дарувати гроші: Народні прикмети

Владислав Москаленко

Як правильно дарувати гроші: Народні прикмети
Як дарувати гроші. Джерело: Pexels

Пошук ідеального подарунка для наших близьких іноді може бути непростим завданням. Іноді в таких випадках вибором стає дарування грошей. Однак традиційні приказки та забобони часто змушують нас сумніватися, чи доречно це робити. UAportal розповідає про нюанси цих забобонів.

Прикмети та забобони

Існує думка, що дарувати гроші – це невдала і навіть несприятлива подія. У багатьох ситуаціях, таких як весілля чи святкування, грошовий подарунок є доречним і вітається. Однак у певних випадках можуть знадобитися більш індивідуальні подарунки. Зокрема, дарувати гроші замість щирого, оригінального подарунка коханій людині на річницю весілля може не обіцяти нічого доброго.

Непарні суми

Згідно з народною мудрістю, сума подарунка повинна бути непарною, щоб принести удачу. Дотримуючись цього повір'я, можна дарувати такі суми, як 101, 501 або 1001 гривню. Парні суми часто несуть негативний підтекст і можуть символізувати застій.

Читайте також: Як підібрати ідеальний подарунок для жінки: чотири безпрограшних варіанти, які сподобаються кожній

Неприпустимий час для дарування грошей

Забобони також поширюються на конкретний час вручення грошей в якості подарунка. Наприклад, не рекомендується дарувати гроші ввечері, щоб уникнути можливих фінансових втрат. Аналогічно, четвер вважається днем, пов'язаним з потенційною втратою багатства, що робить його несприятливим для грошових подарунків.

Як зробити подарунок більш особистим

1. Щоб посилити емоційний вплив грошового подарунка, додайте до нього сердечне послання, що передає ваші почуття і побажання одержувачу.

2. Визначаючи суму і спосіб дарування грошей, намагайтеся враховувати інтереси і потреби одержувача. 

3. Щоб підкреслити унікальність подарунка, використовуйте креативну упаковку, яка посилить його візуальну привабливість.

Нагадаємо, подарунки можуть нести у собі не лише радість, а й негативну енергію. Деякі абсолютно безневинні предмети можуть відібрати в людини красу, здоров'я та матеріальні блага. UAportal розповів, які 5 речей краще викреслити зі списку подарунків.

Бажаєте отримувати найактуальніші новини про війну та події в Україні – підписуйтесь на наш Телеграм-канал !