ukr
русский
English

Як побудувати міцні та здорові стосунки: 3 корисних лайфхаки

Марина Грамович

Як побудувати міцні та здорові стосунки: 3 корисних лайфхаки
Практичні поради для зміцнення стосунків . Джерело: Pexels

UAportal розповів, що практичні дії, послідовність у підтримці та повага до думок один одного є фундаментальними у формуванні міцних і довготривалих стосунків. Ці лайфхаки допоможуть знайти покращити взаємовідносини. 

Спілкування

Ефективна комунікація – це ключ до побудови міцних стосунків. Слід слухати партнера, коли він говорить, супроводжуючи це прямим зоровим контактом, щоб продемонструвати свою цілковиту уважність. Виражайте свої почуття, не звинувачуйте інших і залишайтеся відкритими до конструктивного зворотного зв'язку.

Читайте також: Три лайфхаки, які допоможуть покращити відносини: "5 мов кохання" та техніки спілкування

Якісно проведений час

Проведення якісного часу разом має важливе значення для встановлення міцних стосунків. Планування побачень сприяє зближенню та створенню заповітних спогадів. Важливо цікавитися хобі та інтересами один одного, брати участь у спільних заходах, які приносять обом задоволення.

Довіра та підтримка

Довіра та підтримка є основою здорових стосунків. Дотримання послідовності та надійності в діях має першорядне значення для завоювання прихильності партнера. Важливо заохочувати одне одного в індивідуальних прагненнях і надавати непохитну підтримку під час життєвих викликів та успіхів.

Нагадаємо, ми розповіли про кілька практичних порад, які допоможуть парам зберегти пристрасть у шлюбі.

Бажаєте отримувати найактуальніші новини про війну та події в Україні – підписуйтесь на наш Телеграм-канал !