ukr
русский

Як отримати блискучі вікна без розводів: поради щодо миття

Владислав Москаленко

 Ефективні та екологічні поради для миття вікон
Як мити вікна . Джерело: Pexels.com

Миття пластикових вікон може стати легкою справою з цими практичними порадами, які гарантують блиск без розводів. UAportal розповів про найкращі лайфхаки для легкого та ефективного миття вікон.

Оцет і вода

Рівні частини оцту і води потрібно змішати в пляшці з розпилювачем і збовтати. Цей натуральний розчин ефективно впорається з жиром, брудом і пилом на пластикових вікнах, не залишаючи розводів. Розчин слід розпорошити на вікно, а потім протерти ганчіркою з мікрофібри.

Читайте також: Чому після миття вікон залишаються розводи: пояснення експерта та ефективний мийний засіб

Серветка з мікрофібри та газета

Після нанесення миючого засобу на вікно, ганчіркою з мікрофібри потрібно витерти бруд і жир. Потім шматком газети натерти вікно до ідеального блиску. Чорнило в газеті допомагає відполірувати скло і усунути розводи.

Уникайте прямих сонячних променів

Прямі сонячні промені можуть призвести до швидкого висихання миючого розчину, залишаючи розводи на поверхні вікна. Щоб забезпечити бездоганний результат, бажано вибрати для миття пластикових вікон прохолодний час доби або дочекатися похмурого дня. Уникаючи потрапляння прямих сонячних променів, можна досягти бездоганного результату.

Нагадаємо, що у мережі показали легкий спосіб очищення меблів,використовуючи звичайні предмети, які є в кожного під рукою.

Бажаєте отримувати найактуальніші новини про війну та події в Україні – підписуйтесь на наш Телеграм-канал!