ukr
русский
English

Як підтримувати чистоту в домі за допомогою зубної пасти: 3 цікаві лайфхаки

Марина Грамович

Як підтримувати чистоту в домі за допомогою зубної пасти: 3 цікаві лайфхаки
Лайфхаки з використанням зубної пасти. Джерело: Pexels

Зубна паста з її унікальним складом, призначеним для боротьби з брудом і мікробами в ротовій порожнині, має можливості, що виходять за рамки гігієни зубів. UAportal розповів, що навіть найдоступніша зубна паста може допомогти, коли йдеться про підтримання чистоти та свіжості в оселі.

Дірки від цвяхів

Вас коли-небудь засмучували непривабливі дірки, залишені цвяхами? Не бійтеся, адже на допомогу приходить зубна паста. Просто заповніть нею дірку, дайте їй повністю висохнути та пофарбуйте місце в колір стіни.

Читайте також: Як прибрати пил, щоб він ще довго не осідав на меблях

Шви між плиткою

Будь-яка досвідчена господиня розуміє, наскільки складно відчистити брудну затірку для плитки, особливо у ванних кімнатах і на кухнях. Зубна паста – допоможе вам легко впоратися з цим завданням.

Нанесіть велику кількість на лінії затірки і залиште приблизно на 10 хвилин. Потім чистою вологою губкою видаліть зубну пасту.

Дзеркало

Почніть з миття та сушіння дзеркала, як зазвичай. Потім нанесіть невелику кількість зубної пасти на поверхню, рівномірно покривши її, і терпляче зачекайте, поки вона висохне. Після висихання акуратно відполіруйте дзеркало за допомогою паперового рушника.

Нагадаємо, ми писали про ще один цікавий китайський лайфхак, який допоможе легко позбутись пилу в квартирі.

Бажаєте отримувати найактуальніші новини про війну та події в Україні – підписуйтесь на наш Телеграм-канал!