ukr
русский

Як пиво може допомогти у побуті: Три цікавих лайфхаки

Марина Грамович

Як пиво може допомогти у побуті: Три цікавих лайфхаки
Лайфхаки з пивом. Джерело: Pexels

Пиво має більший потенціал, ніж просто напій. Розкриття його незвичайних способів застосування може урізноманітнити вашу повсякденну рутину, і навіть досвідчені господині можуть бути здивовані цими лайфхаками. UAportal розповів про три нетрадиційні способи використання пива у вашому домі.

Полірування дерев'яних поверхонь

Дерев'яні поверхні додають елегантності та вишуканості будь-якому приміщенню, але вони потребують належного догляду. Незважаючи на доступність полірувальних засобів, досягти задовільних результатів часом буває непросто. Проте можна лише намочити ганчірку в пиві та обережно відполірувати дерев'яну поверхню. І це неодмінно дасть відмінний результат.

Читайте також: Як прибрати пил, щоб він ще довго не осідав на меблях

Виведення плям на килимі

Щоб вивести плями на килимі, не завжди потрібно негайно брати спеціальні шампуні або засоби для чищення. Замість цього спробуйте змастити стійку пляму пивом. Змочіть ним губку і обробіть забруднену ділянку, м'яко потираючи її.

Догляд за волоссям

Бажаєте мати сильне, густе та здорове на вигляд волосся? Змішайте пиво з вашим звичайним шампунем і рясно нанесіть. Змийте суміш і продовжуйте свій звичайний догляд за волоссям.

Нагадаємо, ми писали про ще один цікавий китайський лайфхак, який допоможе легко позбутись пилу в квартирі.

Бажаєте отримувати найактуальніші новини про війну та події в Україні – підписуйтесь на наш Телеграм-канал!