ukr
русский
English

Як відполірувати кухонну раковину без використання хімії: Корисні лайфхаки

Марина Грамович

Як відполірувати кухонну раковину без використання хімії: Корисні лайфхаки
Безпечне та ефективне полірування. Джерело: pixabay

UAportal підготував нетрадиційні, але ефективні способи, які допоможуть відполірувати кухонну мийку без використання хімії. Ми розглянемо ці ефективні лайфхаки для досягнення блискучої чистоти.

Оцет і харчова сода

Полірування кухонної раковини без використання хімічних засобів можна досягти, створивши пасту з рівних частин харчової соди і води. Пасту слід втерти в раковину, а потім обприскати її дистильованим білим оцтом. Давши суміші зашипіти протягом декількох хвилин, її слід змити гарячою водою.

Читайте також: П'ять дешевих та дієвих способів прочистити каналізацію: один з них краще проводити вночі

Лимонно-сольовий скраб

Ще один ефективний лайфхак для полірування кухонної раковини полягає в тому, щоб розрізати лимон навпіл, занурити його в сіль і використовувати як натуральний скраб. Кислотність лимона допомагає розщеплювати плями, а сіль додає абразивної сили. Після чищення раковину слід промити гарячою водою, щоб вона стала блискучою і чистою.

Оливкова олія та серветка з мікрофібри

Після того, як мийка очищена, їй можна надати остаточного блиску, відполірувавши її оливковою олією та серветкою з мікрофібри. Невелику кількість олії слід нанести на ганчірку, а потім круговими рухами відполірувати раковину до блиску. 

Нагадаємо, ми розповіли, як легко видалити засмічення з забитої раковини.

Бажаєте отримувати найактуальніші новини про війну та події в Україні – підписуйтесь на наш Телеграм-канал!