ukr
русский

Як відмити вікна в будинку до блиску: ефективні поради

Владислав Москаленко

Миття вікон
Як легко відмити вікна . Джерело: UAportal

Процес миття вікон може вимагати певних навичок та підходів для досягнення блискучого результату. UAportal підготував поради та прийоми, які допоможуть зробити цей процес більш ефективним та приємним.

Пульверизатор, розчин для миття вікон та скребок

Для швидкого блиску ваших вікон візьміть пульверизатор, розчин для миття вікон та скребок. Розпочніть з розпилення розчину на скло, покриваючи всю поверхню. За допомогою скребка видаліть надлишки рідини, починаючи з верхнього кута і роблячи рухи вниз.

Протирайте скребок між кожним рухом, щоб уникнути розмазування. Нарешті, використовуйте безворсову ганчірку, щоб витерти залишки вологи для отримання блискучого покриття без розводів.

Читайте також: Блогерка розповіла про 6 лайфхаків з прибирання, які не працюють, а роблять лише гірше

Тепла вода і миючий засіб

Щоб досягти сяючого блиску на вікнах протягом 5 хвилин, приготуйте у відрі розчин з теплої води і невеликої кількості м'якого мила для посуду. Занурте неабразивну губку або ганчірку в мильний розчин і круговими рухами протріть вікно, звертаючи увагу на будь-які стійкі сліди. Часто промивайте губку, щоб уникнути розтікання бруду.

Потім за допомогою скребка видаліть мильний розчин, починаючи зверху і рухаючись горизонтально. На завершення протріть вікна чистою ганчіркою, щоб витерти залишки вологи і побачити блискучі вікна.

Вода та мило

Для ефективного та результативного миття вікон наповніть пляшку з розпилювачем сумішшю води та кількох крапель господарського мила. Рівномірно розпиліть розчин на поверхню вікна. Безворсовою ганчіркою протріть вікно м'якими круговими рухами, зосереджуючись на стійких забрудненнях і плямах.

Окремою ганчіркою протріть вікно насухо і відполіруйте його, щоб забезпечити блиск без розводів. За допомогою цього простого методу ваші вікна виглядатимуть бездоганно і сяятимуть всього за п'ять хвилин.

Нагадаємо, раніше ми розповіли, як вимити вікна за допомогою йодного розчину. Зокрема, його можна приготувати вдома за кілька хвилин. Тоді як витрати на це мінімальні, проте результат точно вас вразить.

Бажаєте отримувати найактуальніші новини про війну та події в Україні – підписуйтесь на наш Телеграм-канал !