ukr
русский
English

Як відмити вікна до блиску: 3 лайфхаки від досвідчених господинь

Марина Грамович

Як відмити вікна до блиску: 3 лайфхаки від досвідчених господинь
Лайфхаки, які допоможуть відмити вікна до блиску . Джерело: Pexels

Дізнайтеся про прості та ефективні методи для досягнення чистоти вікон без розводів. UAportal розповів про три лайфхаки, які полегшать вам цей процес.

Газета

Використання зім'ятої газети для протирання вікон є ефективним методом для досягнення блиску без розводів. Нанесіть на поверхню бажаний засіб для миття скла, а потім витріть його папером. Текстура газети та мінімальна кількість ворсинок гарантують, що скляні поверхні залишаться блискучими.

Читайте також: Чому після миття вікон залишаються розводи: пояснення експерта та ефективний мийний засіб

Розчин оцту та води

Простий та ефективний розчин для чищення можна створити, використовуючи рівні частини оцту та води. Ця натуральна суміш ефективно видаляє бруд, бруд і жир з вікон. Вона також швидко висихає і залишає блиск без розводів, що робить її чудовою альтернативою магазинним засобам для миття скла.

Серветка з мікрофібри

Використання серветки з мікрофібри для миття та сушіння вікон дає чудові результати. Тонкі волокна тканини поглинають воду і бруд, не залишаючи розводів. Серветку з мікрофібри можна прати та використовувати багаторазово, що робить її екологічно чистим і економічно вигідним варіантом для підтримки блискучої чистоти вікон.

Нагадаємо, що у мережі показали легкий спосіб очищення меблів, використовуючи звичайні предмети, які є в кожного під рукою.

Бажаєте отримувати найактуальніші новини про війну та події в Україні – підписуйтесь на наш Телеграм-канал!