ukr
русский

Як відбілити шви між плиткою у ванній кімнаті: три цікавих лайфхаки

Марина Грамович

Лайфхаки для відбілювання швів
Очищення швів між плиткою у ванній. Джерело: Pexels.com

Відбілити шви між плиткою у ванній кімнаті можна за допомогою простих побутових інгредієнтів. UAportal дізнався, що ці практичні методи допоможуть вам полегшити прибирання.

Суміш харчової соди та оцту

Для відбілювання швів між плиткою можна створити пасту, змішавши харчову соду і оцет. Пасту слід нанести на шви і залишити на 15-20 хвилин. Старою зубною щіткою або скребком можна втерти пасту у шви, після чого її слід змити водою.

Читайте також: Як швидко прочистити забитий унітаз: простий лайфхак

Розчин лимонного соку

Лимонний сік треба змішати з невеликою кількістю води і розпилити по швах. Залиште на 10-15 хвилин, а потім відчистіть затірку щіткою або губкою. Природна кислотність лимонного соку допомагає розщеплювати плями і знебарвлення, забезпечуючи гарне відбілювання швів у ванній кімнаті.

Перекис водню

Трохи перекису водню слід нанести безпосередньо на шви і залишити на 10-15 хвилин. Після того шви можна почистити щіткою або губкою, а потім змити водою.

Нагадаємо, що частою проблемою на кухні є засмічення труб. Причиною цього є потрапляння залишків їжі у злив. Проте можна уберегтися від цієї проблеми за допомогою кулькам з фольги.

Бажаєте отримувати найактуальніші новини про війну та події в Україні – підписуйтесь на наш Телеграм-канал!