ukr
русский
English

Як відбілити пожовкле підвіконня: 4 дієві засоби

Марина Грамович

Як відбілити пожовкле підвіконня: 4 дієві засоби
Методи відбілювання підвіконня. Джерело: freepik.com

UAportal розповів про прості, але ефективні методи відбілювання пожовклого підвіконня. Дізнайтеся, як очистити свій простір за допомогою цих перевірених порад.

Харчова сода

Щоб відбілити пожовкле підвіконня, можна створити пасту з харчової соди та оцту. Нанесіть пасту на пожовклі ділянки й залишіть приблизно на 10-15 хвилин. Після цього почистьте підвіконня щіткою або губкою і промийте водою.

Читайте також: Як очистити брудне підвіконня: поради

Лимонний сік

Ефективним методом відбілювання жовтого підвіконня є використання лимонного соку. Свіжий лимонний сік вичавіть на пожовклі ділянки й залишіть на 5-10 хвилин. Потім підвіконня протріть губкою або ганчіркою і промийте водою.

Розчин перекису водню

Розчин перекису водню і води також можна використовувати для відбілювання жовтого підвіконня. Змішайте рівні частини цих інгредієнтів у пульверизаторі й розпиліть на пожовклі ділянки. Зачекайте кілька хвилин та витріть розчин чистою ганчіркою.

Оцет

Ще один потужний інгредієнт для відбілювання жовтого підвіконня – білий оцет. Рівні частини оцту і води змішайте у пульверизаторі й розпиліть на пожовклі ділянки. Після того, як засіб постоїть кілька хвилин, витріть його вологою ганчіркою.

Нагадаємо, ми писали про ще один цікавий китайський лайфхак, який допоможе легко позбутись пилу в квартирі.

Бажаєте отримувати найактуальніші новини про війну та події в Україні – підписуйтесь на наш Телеграм-канал!