ukr
русский
English

Як досвідчені господині використовують губки для миття посуду: 3 корисні лайфхаки

Марина Грамович

Як досвідчені господині використовують губки для миття посуду: 3 корисні лайфхаки
Поради для використання губки для миття посуду. Джерело: Pexels

Стандартні губки для миття посуду є основним предметом домашнього вжитку через їхню незамінну роль у повсякденному прибиранні. Проте губки для миття посуду можуть бути універсальними інструментами, які виходять за рамки свого основного призначення. UAportal підготував три цікаві лайфхаки, як по-іншому використати ці губки.

Збережіть цілісність мила

Регулярне використання часто зменшує консистенцію кускового мила, в першу чергу через частий контакт з водою. Традиційні мильниці не здатні ефективно вирішити цю проблему.

Замість того, щоб класти шматок мила безпосередньо на мильницю, спробуйте спочатку покласти губку. Це не тільки пом'якшить мило, але й вбере зайву вологу.

Читайте також: Як вибрати хорошу губку для миття посуду: поради досвідчених господинь

Засіб для чищення

Однією з постійних незручностей, що виникають під час прибирання, є постійна необхідність повторно наносити миючий засіб на губку. Однак є один хитрий прийом, щоб зменшити цю залежність.

Зберігайте невеликі залишки мила, які зазвичай викидаються. За допомогою ножа зробіть надріз на боці губки і вкладіть туди мило. Перед використанням її потрібно лише швидко прополоскати під водою.

Для шиття

Багато досвідчених домогосподарок захоплюються шиттям і вишивкою, що вимагає належного зберігання швейних аксесуарів. Дивно, але звичайна губка може зіграти важливу роль в акуратній організації вашого швейного приладдя.

Подумайте про використання губки як компактного рішення для зберігання голок. Її м'який, поглинаючий матеріал робить її ідеальною подушкою для зберігання цих делікатних предметів.

Нагадаємо, раніше ми розповідали про те, як прасувати речі вдвічі швидше за допомогою фольги.

Бажаєте отримувати найактуальніші новини про війну та події в Україні – підписуйтесь на наш Телеграм-канал!