ukr
русский

Як визначити, який стиль одягу вам найбільше підходить: поради стилістів

Владислав Москаленко

Як визначити свій стиль одягу
Як визначити свій стиль одягу. Джерело: UAportal

Кожному хочеться мати гарний зовнішній вигляд і зі смаком. А для цього варто розуміти, які фасони та кольори одягу будуть підкреслювати зовнішність. UAportal розповідає, як визначити свій стиль.

Постійні експерименти

Важливо дослідити різні образи і силуети, щоб зрозуміти, що вам підходить. Зверніть увагу на кольори, візерунки та тканини, які надають відчуття впевненості та комфорту. Експериментуйте із поєднанням різних деталей, поки не знайдете комбінацію, яка дійсно відображає вашу індивідуальність.

Універсальні речі

Варто обирати речі, які можна легко комбінувати та поєднувати. Купуйте якісний базовий одяг, такі як джинси, що добре сидять по фігурі, універсальний піджак та класичні білі сорочки, які можна стилізувати різними способами. Такий підхід гарантує наявність відповідного вбрання для будь-якого випадку, зберігаючи при цьому індивідуальний стиль.

Читайте також: Виглядатимете сміливо та стильно: трендова зачіска для волосся з ременем

Розуміння пропорцій тіла

Розуміння пропорцій тіла є ключовим елементом у визначенні стилю одягу. Важливо витратити час на те, щоб зрозуміти, які силуети підкреслюють зовнішність. Наприклад, для фігури "пісочний годинник" варто робити акцент на талії за допомогою ремінців, а фігурі "груша" – на плечах об'ємними рукавами.

Аксесуари

Правильно підібрані аксесуари можуть перетворити просте вбрання на модний витвір мистецтва. Експериментуючи з різними прикрасами, ви зможете покращити свій образ і додати йому індивідуальності.

Індивідуальний пошив

Індивідуальний пошив виключно за вашими замірами дає 100% гарантії, що одяг сяде по фігурі просто ідеально. 

Нагадаємо, ми вже писали, які тренди будуть у моді навесні 2024.

Бажаєте отримувати найактуальніші новини про війну та події в Україні – підписуйтесь на наш Telegram-канал!