ukr
русский

Як поводитися з посудом на кухні, щоб уникнути негараздів

Владислав Москаленко

Прикмети які варто враховувати при використанні посуду
Чого варто остерігатися при не правильному використанні посуду. Джерело: istockphoto.com

Протягом століть досвідчені господині передавали численні прикмети, які, на їхню думку, мали важливе значення для ведення домашнього господарства. Серед цих повір'їв є такі, що стосуються предметів, які часто зустрічаються на кухні. UAportal поділився цікавою інформацією про три особливі прикмети, про які варто знати кожному.

Поводження з розбитим посудом

Якщо розбився посуд, дуже важливо діяти швидко. Варто негайно змітати розкидані уламки і швидко утилізувати їх. Залишати уламки до ранку категорично не рекомендується, оскільки вважається, що це притягує в дім негатив і неприємності.

Читайте також: Як знайти купюру, яка приноситиме гроші.

Зверніть увагу на відколи та тріщини

Ще одна прикмета говорить про те, що посуд з тріщинами може привернути нещастя. З огляду на це, потрібно якнайшвидше викидати будь-які чашки або тарілки, що мають такі дефекти. Усунення цих пошкоджених предметів з дому слугує запобіжним заходом проти можливих нещасть і забезпечує більш позитивну атмосферу в родині.

Миття посуду та прибирання

Згідно з традицією, друзям чи родичам категорично заборонено займатися миттям посуду та прибиранням у вашому досі. Порушення цього звичаю може призвести до неприємних ситуацій.

Нагадаємо, ми вже писали про те, чому не можна самостійно стригтись.

Бажаєте отримувати найактуальніші новини про війну та події в Україні – підписуйтесь на наш Телеграм-канал!