ukr
русский
Polski
English

Як навести лад за 15 хвилин до приходу гостей: три корисні лайфхаки

Владислав Москаленко

Як навести лад за 15 хвилин до приходу гостей: три корисні лайфхаки
Лайфхаки для прибирання. Джерело: UAportal

UAportal розповідає про те, як швидко прибрати та додати гостинності вашому дому за декілька хвилин. Підготуйте свій дім до прийому гостей за допомогою цих простих і швидких порад. 

Створити спеціальну зону для безладу

Один з ефективних способів швидко навести лад до приходу гостей – створити спеціальну зону безладу. Виберіть місце, наприклад, кошик або коробку, куди можна швидко зібрати речі, що лежать не на своєму місці. Цей метод швидкого прибирання дозволяє очистити поверхні і створити більш організований простір для гостей.

Читайте також: Як прибрати пил, щоб він ще довго не осідав на меблях

П'ятихвилинне прибирання

Ще один лайфхак для наведення порядку за 15 хвилин до приходу гостей – це п'ятихвилинне прибирання. Візьміть серветку з мікрофібри і протріть нею всі видимі поверхні, такі як стільниці, столи та дзеркала. Це просте завдання миттєво зробить будинок чистішим. 

Запаліть ароматичну свічку

Якщо ви хочете створити приємну та затишну атмосферу в найкоротші терміни, запаліть ароматичну свічку. Свічку з певним ароматом можна вибрати відповідно до нагоди або бажаної атмосфери. Мерехтливе полум'я і приємний аромат свічки створять затишну і привабливу обстановку, завдяки чому гості миттєво відчують себе комфортно.

Нагадаємо, ми писали про ще один цікавий китайський лайфхак, який допоможе легко позбутись пилу в квартирі.

Бажаєте отримувати найактуальніші новини про війну та події в Україні – підписуйтесь на наш Телеграм-канал!