ukr
русский
English

Як знайти спільну мову з будь-якою людиною: дієві поради

Владислав Москаленко

Розвивайте міцні стосунки через доброту
Як ужитися з будь-якою людиною. Джерело: pexels

UAportal розповів, як знайти спільну мову з будь-якою людиною. Дізнайтеся як побудувати дружні стосунки зі співрозмовником за допомогою цих лайфхаків.

Навчіться слухати

Щоб знайти спільну мову з будь-якою людиною, слід навчитися слухати. Це передбачає повну концентрацію на співрозмовнику і на те, що він каже. Завдяки цьому можна встановити взаєморозуміння та розвинути міцніші стосунки з людьми.

Читайте також: Три лайфхаки, які допоможуть покращити відносини: "5 мов кохання" та техніки спілкування

Знайдіть спільну мову

Позитивні зв'язки можна розвивати, знаходячи спільну мову з іншими. Цього можна досягти, знайшовши спільні інтереси, хобі чи досвід, щоб розпочати розмову. Наголошуючи на спільних рисах, можна сформувати почуття товариськості, завдяки чому інша людина відчує, що її розуміють і цінують.

Будьте добрішими

Розвитку гармонійних стосунків можна сприяти, практикуючи доброту та емпатію. Прості прояви доброти можуть мати значний вплив. Проявити емпатію можна, поставивши себе на місце іншої людини і зрозумівши її емоції та переживання. Практикуючи доброту та емпатію, створюється позитивне та сприятливе середовище, яке надихає інших робити те ж саме.

Нагадаємо, ми розповіли про кілька практичних порад, які допоможуть парам зберегти пристрасть у шлюбі.

Бажаєте отримувати найактуальніші новини про війну та події в Україні – підписуйтесь на наш Телеграм-канал !