ukr
русский
Polski

Як знайти ідеальне місце для зберігання грошей: секрети заможних людей

Владислав Москаленко

Як знайти ідеальне місце для зберігання грошей: секрети заможних людей
Де варто зберігати гроші. Джерело: Pexels

Поводження з грошима та їх зберігання може суттєво вплинути на фінансовий добробут, як свідчать різні народні повір'я та прикмети. Щоб уникнути потенційного погіршення фінансового стану, рекомендується утриматися від зберігання грошей у певних місцях вашого будинку, наприклад, у спальні, передпокої та ванній кімнаті. UAportal розповів про рекомендації щодо того, де надійно розмістити ваші гроші, щоб сприяти зростанню та фінансовому процвітанню.

Згідно з традиційними уявленнями, кухня є сприятливим місцем для зберігання грошей. Покладіть кілька монет над холодильником та під скатертиною. Вважається, що ці дії запобігають небажаному витрачанню грошей.

Читайте також: Як залучити фінансовий достаток за допомогою фен-шуй

Окрім кухні, ви також можете розглянути можливість розміщення частини ваших заощаджень у вітальні або офісі. Ці зони зазвичай вважаються відповідними місцями для заможних людей, де вони зберігають свої кошти, сприяючи позитивному потоку фінансової енергії.

Для тих, хто дотримується принципів фен-шуй, китайської філософської системи, найсприятливішим місцем для зберігання заощаджень вважається південно-східна сторона будинку. Дотримуючись такого розташування, ви гармонізуєте свої фінанси з навколишніми енергіями, що сприятиме процвітанню.

Нагадаємо, ми розповідали, що деякі предмети можуть притягувати удачу та благополуччя.

Бажаєте отримувати найактуальніші новини про війну та події в Україні – підписуйтесь на наш Телеграм-канал!