ukr
русский

Як монета, покладена під килимок, допоможе залучити гроші

Владислав Москаленко

Розкриваємо сутність ритуалу з монетою під килимком
Як правильно виконати ритуал з монетою . Джерело: www.pexels.com

Під час фінансових труднощів, які часто виникають у житті, гроші, здається, незрозумілим чином вислизають. Люди починають шукати рішення, як привернути фінансову удачу і процвітання. UAportal підготував інформацію про ритуал, який використовують для залучення удачі. Йдеться про монету, яку кладуть під килимок.

Чому ж саме люди кладуть монету під килимок? Цей ритуал служить методом залучення грошей і процвітання, причому для цього варто дотримуватися правильного дня тижня. Вівторок, пов'язаний з потужною фінансовою енергією планети Марс, вважається найсприятливішим днем.

Щоб правильно виконати цей ритуал, корисно почати з ретельного прибирання будинку, оскільки вважається, що в чистоті водяться гроші. Усунення безладу в передпокої має вирішальне значення перед початком ритуалу.

Читайте також: Як залучити фінансовий достаток за допомогою фен-шуй

Коли настає визначений вівторок і підготовка завершена, можна починати. Краще обрати монету з жовтим відтінком.

Міцно тримайте монету в лівій руці, піднісши її до губ, і тричі промовте наступні слова: "Моя копійка гроші кличе, на порозі зустрічає. Заходьте в дім, маленькі і великі, є вам тут місце. Господиня фінанси вітає. Моє слово непорушне. Як я скажу, так і буде".

Зберігайте непохитну віру у швидке фінансове процвітання вашого будинку і зосередьтеся на своєму бажанні. 

Пам'ятайте, що грошовий талісман повинен залишатися недоторканим. Під час прибирання його можна тимчасово піднімати, але повертати потрібно точно на початкове місце. 

Нагадаємо, ми розповідали, що деякі предмети можуть притягувати удачу та благополуччя.

Бажаєте отримувати найактуальніші новини про війну та події в Україні – підписуйтесь на наш Телеграм-канал!