ukr
русский
English

Як компактно зберігати речі у маленькій квартирі: 5 порад для організації простору

Марина Грамович

Як компактно зберігати речі у маленькій квартирі: 5 порад для організації простору
Рішення для компактного зберігання речей. Джерело: freepik.com

У маленькій квартирі пошук ефективних рішень для зберігання речей має важливе значення для оптимізації обмеженого простору. UAportal розповів про корисні поради, які допоможуть підтримувати охайне житлове середовище

Мультифункціональні меблі

Вибирайте меблі, які виконують подвійну функцію. Наприклад, столики чи ліжка з відкидними ящиками або полицями для зберігання речей.

Вертикальний простір

Встановлення високих шаф і полиць дозволяє ефективно використовувати простір, звільняючи підлогу для інших потреб. Гачки та підвішені органайзери на дверях також можуть стати корисними для зберігання речей, таких як ключі, шарфи або навіть кухонні прилади.

Читайте також: Як прибрати пил, щоб він ще довго не осідав на меблях

Контейнери для зберігання речей

Організація є ключем до збереження порядку в маленькому просторі. Використовуйте контейнери, ящики та органайзери для сортування різних предметів. Це полегшить пошук необхідного й утримає вашу квартиру в порядку.

Сортування речей

Періодично переглядайте свої речі та позбавляйтеся від тих, які вам не потрібні. Мінімалізм дозволяє зберігати лише необхідні речі, зменшуючи кількість зайнятого простору.

Розумне використання підлоги

Використовуйте вільний простір на підлозі для зберігання для зберігання речей. Під ліжком чи меблями можна розмістити ящики або полиці для ефективного використання цього простору.

Нагадаємо, ми писали про ще один цікавий китайський лайфхак, який допоможе легко позбутись пилу в квартирі.

Бажаєте отримувати найактуальніші новини про війну та події в Україні – підписуйтесь на наш Телеграм-канал!