ukr
русский
English

Як якісно відпочити після роботи: Корисні лайфхаки

Марина Грамович

Практичні рекомендації щодо релаксації
Поради щодо відпочинку після роботи. Джерело: pexels

UAportal розповів, як треба розслаблятися після роботи. Дізнайтеся про корисні та дієві лайфхаки, які допоможуть зняти напругу та стрес після довгого робочого дня.

Створення спокійного середовища

Повертаючись додому з роботи, можна створити спокійну і мирну обстановку, яка сприятиме розслабленню. Увімкніть приємну музику, запаліть ароматичні свічки або скористайтеся ефірними оліями. Ці дії допоможуть дати сигнал мозку, що настав час відпочити після довгого дня.

Читайте також: Правило 5 хвилин: Як встигати набагато більше і бути продуктивнішим

Відключення від технологій

Бажано зробити перерву в роботі з електронними пристроями після повернення додому. Постійне перебування перед екраном може призвести до перенапруження і втоми, тому відключення від технологій допоможе відпочити і розслабитися як розуму, так і тілу. Рекомендується займатися діяльністю, яка не пов'язана з переглядом екранів, наприклад, почитати книгу або піти на прогулянку.

Фізичні вправи

Наслідки цілоденного сидіння за робочим столом можуть вплинути на організм. Виконання вправ на розтяжку, спрямованих на основні зони напруження, такі як шия, плечі та нижня частина спини, може допомогти зняти м'язову скутість і розслабитися, сприяючи повноцінному відпочинку після роботи.

Нагадаємо, ми вже писали, як легко та швидко розкрити свій потенціал.

Бажаєте отримувати найактуальніші новини про війну та події в Україні – підписуйтесь на наш Телеграм-канал!