ukr
русский

Як уникнути неприємностей: речі, які не варто одягати

Владислав Москаленко

Як уникнути неприємностей: речі, які не варто одягати
Забобони стосовно речей, які не варто одягати. Джерело: Pexels

Енергетичний заряд, який накопичується в предметах нашого гардероба, може впливати на наше повсякденне життя. UAportal розповів, що варто про це знати.

Змінюйте свій гардероб

Послідовне носіння одного і того ж одягу дозволяє енергетичній матриці попередніх днів затримуватися. Щоб уникнути повторення, бажано регулярно змінювати свої вбрання.

Будьте обережні з одягом померлого

Варто з обережністю ставляться до носіння одягу, який належав померлій людині. Вважається, що такі речі можуть нести в собі неприємності або хвороби свого попереднього власника. Щоб запобігти будь-якому потенційному негативному впливу, рекомендується або утилізувати їх, або спалити.

Уникайте одягу від незнайомців

Носіння одягу, який вам не належить, може призвести до непередбачуваних проблем. Існує ймовірність того, що ви можете ненавмисно перейняти нещастя або тягар попереднього власника. Щоб зменшити будь-які потенційні наслідки, краще триматися подалі від такого одягу.

Читайте також: Що робити, якщо розсипав сіль і що це означає

Очищення

Якщо придбання одягу з секонд-хенду є необхідним, настійно рекомендується ретельно випрати річ. Крім того, дайте новому вбранню деякий час побути у вашому гардеробі, щоб воно могло "прижитися" до нового оточення.

Обирайте одяг за статтю

Жінкам рекомендується уникати одягу від чоловіків. Вважається, що носіння таких речей потенційно може змінити поведінку людини, що призведе до більш різкого або грубого спілкування.

Нагадаємо, ми писали про те, які прикмети та забобони пов'язані з приходом гостей, та чому люди бажають здоров'я, коли інші люди чхають.

Бажаєте отримувати найактуальніші новини про війну та події в Україні – підписуйтесь на наш Телеграм-канал!