ukr
русский

Як позбутися запаху поту з верхнього одягу без прання: 4 дієві засоби

Марина Грамович

Як позбутися запаху поту з верхнього одягу без прання: 4 дієві засоби
Методи видалення запаху поту з верхнього одягу. Джерело: freepik.com

Ефективні способи усунення запаху поту з верхнього одягу мають важливе значення для збереження свіжості та гігієни. UAportal зібрав натуральні й прості у виконанні методи, які допоможуть позбутися цієї проблеми без прання.

Оцет

Оцет можна використовувати як природний метод позбавлення запаху поту з верхнього одягу без прання. Ефективний підхід полягає в тому, щоб змішати рівні частини води й оцту в пульверизаторі та нанести суміш на уражені ділянки. Перед тим, як провітрити одяг, необхідно залишити його на кілька годин, щоб оцет нейтралізував неприємний запах і залишив верхній одяг свіжим.

Харчова сода

Харчова сода є ще одним ефективним методом видалення запаху поту з верхнього одягу. Для цього можна зробити пасту з соди та води й нанести її на уражені ділянки. Важливо залишити пасту на кілька годин, а потім обережно зчистити засохлі залишки щіткою. Цей метод ефективно поглинає запах, залишаючи верхній одяг свіжим.

Читайте також: Як прибрати запах поту з одягу: цікаві поради

Лимонний сік

Для усунення запаху поту на верхньому одязі можна вичавити свіжий лимонний сік на чисту ганчірку і прикласти її до забруднених ділянок. Після нанесення необхідно дати одягу висохнути на повітрі. Кислотні властивості лимонного соку усувають запах поту, залишаючи свіжий і приємний аромат.

Ефірні олії

Використання ефірних олій – це натуральний і ароматний спосіб освіжити верхній одяг. Для цього потрібно змішати кілька крапель улюбленої ефірної олії з водою у пульверизаторі та злегка збризнути нею уражені ділянки. Приємний аромат ефективно маскує будь-який стійкий запах поту.

Нагадаємо, ми вже розповідали, як правильно відіпрати комір та манжети, аби вони мали ідеальний вигляд.

Бажаєте отримувати найактуальніші новини про війну та події в Україні – підписуйтесь на наш Телеграм-канал!