ukr
русский

Як позбутися специфічного запаху з одягу з секонд-хенду: Корисні поради

Марина Грамович

Як позбутися специфічного запаху з одягу з секонд-хенду: Корисні поради
Методи усунення неприємних запахів з одягу . Джерело: freepik.com

У боротьбі зі специфічними запахами одягу з секонд-хенду важливо використовувати практичні методи. UAportal розповів про ефективні поради, які можуть допомогти у розв'язанні цієї поширеної проблеми.

Прання з оцтом

У боротьбі зі специфічним запахом одягу із секонд-хенду корисною порадою є прання речей з оцтом. Для цього просто додайте одну склянку білого оцту в машину під час циклу полоскання. Цей метод допомагає розщеплювати бактерії, що викликають неприємний запах, і нейтралізує його, залишаючи свіжий аромат.

Харчова сода

Ще один ефективний метод усунення специфічних запахів з одягу із секонд-хенду – використання харчової соди. Розкладіть одяг і рясно посипте його содою. Залиште на кілька годин або на ніч, потім струсіть надлишки й виперіть, як зазвичай.

Читайте також: Як вивести плями крові з одягу за допомогою народних методів

Активоване вугілля

Активоване вугілля відоме своєю здатністю поглинати запахи, що робить його чудовим рішенням для видалення специфічних ароматів зі вживаного одягу. Кілька пакетиків активованого вугілля або невелику місткість з ним можна покласти в закритий пакет з речами, на день або два. Вугілля допоможе поглинути й нейтралізувати небажані запахи.

Ефірні олії

Використання ефірних олій може бути хорошим способом усунення специфічних запахів з одягу із секонд-хенду. Змішавши кілька крапель улюбленої олії з водою в пульверизаторі, а потім злегка збризнувши одяг, ви зможете замаскувати будь-які стійкі аромати й додати свіжості.

Нагадаємо, ми вже розповідали, як правильно відіпрати комір та манжети, аби вони мали ідеальний вигляд.

Бажаєте отримувати найактуальніші новини про війну та події в Україні – підписуйтесь на наш Телеграм-канал!