ukr
русский

Як позбутися неприємних запахів у домі: 3 ефективних лайфхаки

Марина Грамович

Як позбутися неприємних запахів у домі: 3 ефективних лайфхаки
Боротьба з неприємними запахами в домі. Джерело: Pexels

Кожен дбайливий господар чи господиня прагне підтримувати приємний аромат у своїй оселі. Забезпечивши відсутність неприємних запахів, ви створите привабливе середовище, де мешканці та гості почуватимуться комфортно. UAportal розповів про три ефективні лайфхаки, які допоможуть вам усунути небажані аромати.

Провітрювання

Один з найпростіших, але найефективніших методів боротьби з неприємними запахами – регулярне провітрювання кімнат у вашому домі. Наполегливо рекомендується провітрювати приміщення щодня. Відкриваючи вікна і дозволяючи свіжому повітрю циркулювати, ви можете ефективно видалити застійні запахи.

Читайте також: У мережі показали спосіб, як зручно зберігати спеції на кухні: корисний відео-лайфхак

Регулярне прибирання

Якщо просте провітрювання приміщення не дає бажаних результатів, важливо визначити та усунути джерело запаху. Часто вони виходять з прихованих зон або предметів, які не помічають.

Приділіть час ретельному прибиранню житлового простору, звернувши особливу увагу на такі можливі джерела, як сміття, зіпсовані продукти харчування та брудна білизна. Переконайтеся, що всі тканини, включаючи рушники, штори та постільну білизну, регулярно перуться.

Натуральні освіжувачі повітря

Інший підхід до маскування неприємних запахів полягає у використанні натуральних засобів, які виділяють приємні аромати. Чудовим прикладом є кавові зерна. Якщо покласти їх у відкриту ємність у кімнаті, їхній аромат заповнить простір і поглине будь-які неприємні запахи.

Раніше UAportal писав про різні природні методи, які дозволяють швидко, ефективно та з мінімальною кількістю продуктів ароматизувати вашу кухню після смаження чи приготування їжі. Адже ці стійці запахи можуть затримуватися на тривалий час.

Бажаєте отримувати найактуальніші новини про війну та події в Україні – підписуйтесь на наш Телеграм-канал!