ukr
русский

Як позбутися від неприємного запаху в холодильнику: 5 дієвих порад

Марина Грамович

Як позбутися від неприємного запаху в холодильнику: 5 дієвих порад
Як позбутися неприємного запаху . Джерело: Pixabay

Багато людей часто стикаються з проблемою неприємного запаху з холодильника. Такі інциденти можуть зіпсувати продукти, тому дуже важливо підтримувати чистоту і свіжість всередині. UAportal підготував п'ять цікавих порад, які допоможуть вирішити цю проблему.

Перевіряйте термін придатності

Щоб запобігти появі неприємних запахів у холодильнику, дуже важливо регулярно перевіряти термін придатності продуктів, які в ньому зберігаються. 

Проводьте щотижневе прибирання

Виділяйте час раз на тиждень для прибирання холодильника. Звичайні миючі засоби чудово справляються з брудом та ефективно усувають будь-які застарілі неприємні запахи.

Кава

Щоб підтримувати свіжий запах у холодильнику, розмістіть кавові зерна на кожній полиці. Завдяки цьому аромату нейтралізуються небажані запахи.

Активоване вугілля

Розгляньте можливість використання звичайного активованого вугілля. Перед використанням просто подрібніть вугілля в порошок за допомогою ступки.

Читайте також: Навіщо класти туалетний папір та губку в холодильник: порада від господинь

Помістіть порошкоподібне вугілля в будь-який повітропроникний контейнер у холодильнику. Цей природний засіб ефективно поглинає аромати, що робить його чудовим засобом для нейтралізації неприємних запахів.

Шкірка від цитрусових

У холодну пору року насолоджуйтеся різноманітними цитрусовими. Вони не лише чудово смакують, але й мають приємний аромат завдяки шкірці. Зберігаючи її у холодильнику, ви зможете насолоджуватися освіжаючим ароматом.

Нагадаємо, раніше ми розповідали, як алюмінієву фольгу можна використовувати під час розморожування морозильних камер.

Бажаєте отримувати найактуальніші новини про війну та події в Україні – підписуйтесь на наш Телеграм-канал!