ukr
русский

Як використати сітки для овочів у побуті: 3 креативних лайфхаки

Владислав Москаленко

Як використати сітки для овочів у побуті: 3 креативних лайфхаки
Лайфхаки для використання сітки для овочів у побуті . Джерело: Pexels

Сітки для овочів, які зазвичай використовують для пакування, можна перепрофілювати різними способами, щоб зробити з них дуже корисні предмети для повсякденних домашніх завдань. UAportal підготував три цікаві способи, як ви можете використати їх у побуті.

Дренаж рослин

Покращуйте ріст і здоров'я ваших рослин, використовуючи овочеву сітку як дренажну систему для квіткових горщиків. Вистилаючи дно сіткою, ви забезпечуєте ефективний стік зайвої води, запобігаючи перезволоженню та потенційному пошкодженню коренів. Не турбуйтеся про довговічність сітки – вона витримає вологе середовище без жодних негативних наслідків.

Читайте також: Як вибрати хорошу губку для миття посуду: поради досвідчених господинь

Прання білих шкарпеток

Очищення білих шкарпеток часто вимагає значних зусиль, включаючи ручне прання і застосування засобів для виведення плям. Однак є простий спосіб, який дає фантастичні результати. Візьміть шматок мила і покладіть його в сітку для овочів, закріпивши гумкою.

Ця імпровізована "щітка" пропонує практичне рішення для легкого прання білих шкарпеток. Крім того, вона однаково ефективно видаляє плями з комірців сорочок, манжетів, пахв футболок тощо.

Жорстка мочалка

У випадках, коли м'яка губка не утворює достатньо піни або не може відчистити стійкі забруднення, на допомогу може прийти овочева сітка в обгортці. Ідеально підходить для делікатних або важкодоступних поверхонь, таких як фасади, кухонні стільниці та кахель, вона забезпечує м'яке, але ефективне рішення. На відміну від звичайної щітки, вона не залишає небажаних подряпин, водночас ефективно справляючись із брудом і жиром.

Нагадаємо, раніше ми розповідали про те, як прасувати речі вдвічі швидше за допомогою фольги.

Бажаєте отримувати найактуальніші новини про війну та події в Україні – підписуйтесь на наш Телеграм-канал!