ukr
русский

Як використати канцелярські резинки на кухні: цікаві поради

Марина Грамович

Спрощення організаційних дій
Використання резинок на кухні . Джерело: Pixabay.com

UAportal з'ясував, що багатогранне використання резинок може покращити виконання повсякденних кухонних завдань. Лайфхаки підвищують безпеку та ефективність на кухні, а також спрощують організацію в чіткі, але практичні способи.

Резинки та дощечка 

Натягніть кілька резинок на дошку і переконайтеся, що вони перехрещуються між собою. Це практичне та економічно вигідне рішення, яке допомагає утримувати дошку на місці під час приготування їжі.

Читайте також: У мережі показали спосіб, як зручно зберігати спеції на кухні: корисний відео-лайфхак

Захист ножа

Намотайте кілька резинок на леза ножів, щоб створити безпечний бар'єр. Таким чином ви зможете запобігти нещасним випадкам і зберегти гостроту ножів, продовживши термін їх служби.

Маркування

Завдяки цьому методу стає легше знайти певні продукти в переповненому холодильнику. Універсальність резинок дозволяє маркувати продукти без використання перманентних маркерів чи клейких етикеток. Таким чином, кухонний простір буде добре організованим.

Раніше UAportal писав про різні природні методи, які дозволяють швидко, ефективно та з мінімальною кількістю продуктів ароматизувати вашу кухню після смаження чи приготування їжі. 

Бажаєте отримувати найактуальніші новини про війну та події в Україні – підписуйтесь на наш Телеграм-канал!