ukr
русский
English

Як ефективно підтримувати порядок в домі: 4 прості поради

Марина Грамович

Як ефективно підтримувати порядок в домі: 4 прості поради
Поради щодо прибирання оселі. Джерело: freepik.com

Підтримувати чистоту в будинку можна за допомогою простих, але ефективних порад, які спрощують процес прибирання. UAportal розповідає про найкращі способи підтримання чистоти в оселі, не витрачаючи на це зайвого часу та зусиль.

Підмітання та прибирання пилососом

Регулярне підмітання і прибирання пилососом – перша порада для підтримки чистоти в будинку. Виконуючи це просте завдання щодня, можна ефективно видаляти бруд, пил і сміття з підлоги, запобігаючи їх накопиченню і роблячи процес прибирання простішим і швидшим в довгостроковій перспективі. Важливо зосередити увагу на місцях з високою прохідністю, де накопичується найбільше бруду і пилу.

Читайте також: Як прибрати пил, щоб він ще довго не осідав на меблях

Протирання поверхонь

Друга порада стосується регулярного протирання поверхонь, таких як стільниці, столи та інші часто використовувані місця. Це допомагає запобігти накопиченню бруду та мікробів, підтримуючи чистоту в оселі. Використання універсального миючого засобу для поверхонь і ганчірки з мікрофібри може зробити це завдання швидким і ефективним. Важливо також не забувати чистити електронні пристрої, про які часто забувають.

Послідовний режим прання

Дотримання послідовного режиму прання – хороша порада для підтримання чистоти в домі. Контроль за пранням допомагає запобігти накопиченню одягу та постільної білизни, зменшити безлад і потенційні запахи в житловому просторі.

Регулярне прибирання

Регулярне прибирання житлового простору – ще одна важлива порада для підтримання чистоти та порядку в домі. Якщо щотижня приділяти час перебору речей, а також відкладати ті, які більше не потрібні або не використовуються, це може зменшити візуальний безлад, полегшуючи підтримання чистоти й порядку в домі.

Нагадаємо, ми писали про ще один цікавий китайський лайфхак, який допоможе легко позбутись пилу в квартирі.

Бажаєте отримувати найактуальніші новини про війну та події в Україні – підписуйтесь на наш Телеграм-канал!