ukr
русский

Як ефективно очистити пляшку з вузьким горлом від бруду

Марина Грамович

Інноваційні методи очищення пляшок з вузьким горлечком
Інноваційні методи очищення пляшок з вузьким горлечком. Джерело: freepik

Дізнайтеся про ефективні методи очищення пляшок з вузьким горлом з легкістю та точністю. UAportal поділився методами, які пропонують практичні рішення для підтримки чистоти та гігієни.

Метод оцту та рису

Пляшку з вузьким горлом можна очистити, змішавши оцет і нешліфований рис з невеликою кількістю води. Якщо інтенсивно струшувати пляшку протягом декількох хвилин, рис може досягти всіх кутів, допомагаючи відчистити будь-які залишки або накопичення.

Абразивна текстура рису в поєднанні з кислотністю оцту сприяє ефективному очищенню. Після збовтування пляшку слід ретельно промити водою, щоб видалити суміш рису та оцту. 

Читайте також: Як смажити їжу, щоб вона не прилипала до сковорідки

Метод силіконової щітки

Ефективний метод очищення передбачає використання силіконової щітки, прикріпленої до довгої ручки, спеціально розробленої для очищення пляшок з вузьким горлом. Завдяки довгій ручці легше дістатися до дна пляшки, а силіконові щетинки забезпечують м'яке, але ретельне очищення.

Нанесіть на щітку мило для посуду, опустіть її в пляшку і круговими рухами ефективно видаліть будь-який бруд або залишки. Промийте пляшку та щітку водою, після чого вона знову стане бездоганно чистою.

Оцет і харчова сода

Щоб очистити пляшку з вузьким горлом за допомогою підручних засобів, слід додати в пляшку невелику кількість харчової соди, а потім трохи оцту. Утворена піна допоможе дістатися до всіх важкодоступних місць і очистити їх. Після кількох хвилин ополіскування пляшка стає блискуче чистою.

Нагадаємо, ми вже писали про те, як смажити, щоб потім не довелось мити поверхні.

Бажаєте отримувати найактуальніші новини про війну та події в Україні – підписуйтесь на наш Телеграм-канал!