ukr
русский

Як дорогоцінне каміння вплине на людей: гороскоп для трьох знаків зодіаку

Марина Грамович

Гороскоп для трьох знаків зодіаку на 18 серпня
Гороскоп для трьох знаків зодіаку. Джерело: UAPortal

Вважається, що кожна людина, незалежно від її астрологічного знаку, перебуває під впливом вібрацій та енергій дорогоцінних каменів. З давніх-давен різні культури пов'язували певні камені зі знаками зодіаку, вірячи, що вони можуть посилити позитивні риси людей або надати їм захист. UAportal заглибився в унікальний зв'язок між каменями і трьома знаками зодіаку: Овнами, Левами та Стрільцями.

Овен

Люди, народжені під вогненним знаком Овна, знайдуть глибокий резонанс із заспокійливою енергією Аметисту. Цей фіолетовий камінь, який часто асоціюється з миром і рівновагою, протягом всієї історії шанувався не тільки за свою естетичну привабливість, а й за глибокі захисні властивості.

Камінь також оберігає від заразних хвороб. Що більш важливо, для Овнів, відомих своєю пристрасною і часто імпульсивною натурою, Аметист може запропонувати максимальну рівновагу, сприяючи внутрішній гармонії.

Лев

Представники знаку Лева постійно шукають виняткового в житті, незабаром пошуки можуть привести їх до енергії Смарагду. Цей темно-зелений камінь несе в собі чудодійну силу зцілення. Він покращує зір, пропонуючи ясність не лише фізичного бачення, але й, інтуїтивного.

Смарагд також є каменем глибокої внутрішньої мудрості, чесності та духовного пізнання. Левам, які часто опиняються на перехресті лідерства і керівництва, цей камінь може запропонувати максимальні переваги від вищих сил, що допоможуть у будь-яких земних починаннях.

Стрілець

Стрільці з їх ненаситною жагою до мандрів і до знань знайдуть користь в Сердоліку. Камінь, якщо його носити поруч з собою, здатен відвертати хвороби, діючи майже як еліксир для фізичного зцілення. Його тепле сяйво притягує не тільки матеріальні блага, але й процвітання в різних проявах, будь то багатство вражень або велика кількість можливостей.

Для Стрільців, знаку, відомого своїм оптимізмом і прагненням розширювати горизонти, Сердолік може стати могутнім талісманом, що вказуватиме їм шляхи, сповнені потенціалу та перспектив.