ukr
русский
Polski

Як домовитися з продавцем про знижку: 3 дієвих лайфхаки

Владислав Москаленко

Як домовитися з продавцем про знижку: 3 дієвих лайфхаки
Лайфхаки для отримання знижки. Джерело: Pexels

Відкрийте унікальні підходи до отримання знижок від продавців за допомогою несподіваних методів і дієвих лайфхаків. UAportal розповів про ефективні методи ведення переговорів з продавцями.

Мовчання

Під час переговорів з продавцем мовчання після того, як ви зробили зустрічну пропозицію, може змусити продавця почуватися незручно. Це підвищить ймовірність того, що він запропонує знижку, і дозволить покупцеві отримати перевагу.

Читайте також: Три лайфхаки, які допоможуть покращити відносини: "5 мов кохання" та техніки спілкування

Вказування на недоліки

Просячи знижку, важливо дотримуватися ввічливого і шанобливого ставлення до продавця. Вказавши продавцю на будь-які незначні недоліки або дефекти товару можна спонукати продавця запропонувати знижку.

Підкресліть, що товар все ще цікавий, незважаючи на його недоліки, і що знижка зробить покупку більш доцільною. Однак підхід завжди має бути шанобливим і без надмірної критики.

Купівля оптом

Покупцям, які планують придбати кілька товарів, варто розглянути можливість об'єднати покупки разом і попросити оптову знижку. Продавці часто готові надати хорошу знижку на великі покупки, оскільки їм вигідно зробити більший продаж.

Нагадаємо, ми розповіли про кілька практичних порад, які допоможуть парам зберегти пристрасть у шлюбі.

Бажаєте отримувати найактуальніші новини про війну та події в Україні – підписуйтесь на наш Телеграм-канал !