ukr
русский
English
Polski

Як часто потрібно міняти капці: корисні поради

Марина Грамович

Важливість регулярної зміни капців
Капці. Джерело: Pexels.com

Регулярна зміна капців необхідна для здоров'я та гігієни ніг. UAportal розповів, що необхідно знати про матеріал, знос і стан стоп, щоб визначити, коли потрібно замінити домашнє взуття.

Зміна капців

Для підтримки здоров'я ніг і загальної гігієни, капці слід регулярно міняти. Рекомендується робити це кожні 6-12 місяців, залежн від частоти використання та якості матеріалу. Це допомагає запобігти потенційним проблемам зі стопами.

Важливість регулярної зміни капців

Часта зміна капців не тільки сприяє підтримці здоров'я ніг, але й допомагає підтримувати чистоту в житловому приміщенні. На капцях часто накопичується бруд, піт і бактерії, що може призвести до неприємного запаху та потенційних проблем зі здоров'ям.

Продовження терміну служби капців

Щоб максимально продовжити термін служби капців, дуже важливо правильно за ними доглядати. Не носіть їх у вологому середовищі, щоб уникнути псування матеріалу та підкладки. Крім того, правильне зберігання в сухому, добре провітрюваному приміщенні, коли вони не використовуються, є обов'язковим для збереження якості та продовження терміну служби капців.

Консультація фахівця

Консультація ортопеда рекомендується особам, які мають певні проблеми зі стопами або не впевнені в стані своїх капців. Ці фахівці можуть запропонувати індивідуальні поради щодо частоти заміни капців і підказати, на які особливості слід звернути увагу в новій парі.

Раніше UAportal розповідав, для чого потрібна крейдова фарба.

Бажаєте отримувати найактуальніші новини про війну та події в Україні – підписуйтесь на наш Telegram-канал!