ukr
русский
Polski

Як швидко видалити жир зі стільниці: ефективні поради для ідеальної чистоти

Владислав Москаленко

Як швидко видалити жир зі стільниці: ефективні поради для ідеальної чистоти
Поради щодо видалення жиру зі стільниць. Джерело: freepik.com

Коли справа доходить до видалення стійкого жиру зі стільниць, знайти ефективні рішення може бути складно. Однак UAportal розповів про кілька природних методів, які дають ефективні результати без використання агресивних хімічних речовин.

Господарське мило

При спробі видалити жир зі стільниці ефективною порадою є використання господарського мила. Його слід змішати з теплою водою, а потім акуратно протерти уражену ділянку губкою. Мило допоможе розщепити жир, що полегшить його видалення з поверхні. Після очищення ділянку слід ретельно промити чистою водою, щоб видалити всі залишки жиру.

Читайте також: У мережі показали спосіб, як зручно зберігати спеції на кухні: корисний відео-лайфхак

Використання оцту

Ще одна корисна порада – використовувати суміш оцту і води. Слід створити розчин з рівних частин цих інгредієнтів і нанести його на жирні плями на стільниці. Залиште на кілька хвилин, щоб оцет розщепив жир. Потім чистою ганчіркою або губкою протріть ділянку, а потім ретельно змийте водою.

Харчова сода

Для особливо стійких жирних плям досить ефективним є використання харчової соди. Насипте велику кількість соди на уражену ділянку і злегка змочіть її водою, щоб утворилася паста. Обережно потріть жир губкою або ганчіркою та після цього ретельно промийте ділянку водою.

Раніше UAportal писав про різні природні методи, які дозволяють швидко, ефективно та з мінімальною кількістю продуктів ароматизувати вашу кухню після смаження чи приготування їжі. Адже ці стійкі запахи можуть затримуватися на тривалий час.

Бажаєте отримувати найактуальніші новини про війну та події в Україні – підписуйтесь на наш Телеграм-канал!