ukr
русский

Як швидко позбутися неприємного запаху з раковини: 4 прості способи

Владислав Москаленко

Як швидко позбутися неприємного запаху з раковини: 4 прості способи
Способи усунення запаху з раковини. Джерело: freepik.com

Дізнайтеся про найефективніші методи усунення неприємних запахів з раковини за допомогою цих практичних рішень. Від природних засобів до ефективних способів – UAportal розповів, як розв'язати цю проблему.

Розчин харчової соди та оцту

Для усунення неприємних запахів з раковини можна використовувати суміш з рівних частин харчової соди та оцту. Суміш слід вилити в каналізацію і залишити на кілька хвилин, а потім змити гарячою водою. Цей метод допомагає видалити бактерії, що спричиняють неприємний запах.

Читайте також: П'ять дешевих та дієвих способів прочистити каналізацію: один з них краще проводити вночі

Скибочки лимона та кубики льоду

Покладіть кілька скибочок лимона у раковину і додайте жменю подрібнених кубиків льоду. Потім на кілька хвилин пустіть холодний струмінь води. Цей процес ефективно усуває неприємні запахи та залишає раковину з цитрусовим ароматом.

Кип'яча вода

Цей процес ефективно розчиняє і змиває будь-який жир або залишки, що викликають неприємний запах. Цей спосіб можна виконувати регулярно, щоб підтримувати чистоту раковини.

Комерційні засоби для чищення каналізації

Для усунення стійких і неприємних запахів з раковини можна скористатися промисловим засобом для чищення каналізації. При роботі з хімічними очисниками необхідно дотримуватися обережності, щоб захистити шкіру та очі.

Нагадаємо, ми розповіли, як легко видалити засмічення з забитої раковини.

Бажаєте отримувати найактуальніші новини про війну та події в Україні – підписуйтесь на наш Телеграм-канал!