ukr
русский

Як швидко та легко видалити неприємні запахи з холодильника

Марина Грамович

Холодильник
Поради для догляду за холодильником. Джерело: www.pexels.com

Усунення неприємних запахів у холодильнику має важливе значення для підтримки свіжості та чистоти на кухні. UAportal підготував кілька ефективних методів з використанням звичайних побутових предметів для нейтралізації неприємних запахів.

Харчова сода

Відкрита коробка з содою, розміщена в задній частині холодильника, природним чином поглинає будь-які небажані запахи. Не забувайте змінювати соду кожні три місяці, щоб забезпечити її ефективність.

Свіжа кавова гуща

Кава також може допомогти усунути неприємні запахи в холодильнику. Якщо поставити миску з гущею на одну з полиць і залишити її на кілька днів, вона поглине і нейтралізує будь-які застарілі запахи.

Читайте також: Навіщо класти туалетний папір та губку в холодильник: порада від господинь

Вугілля

Активоване вугілля – ще один ефективний метод дезодорації холодильника. Покладіть кілька шматочків засобу в невелику миску і залиште її відкритою на полиці. 

Білий оцет

Білий оцет відомий своїми потужними властивостями усувати неприємні запахи. Якщо просто поставити відкриту ємність з засобом на верхню полицю холодильника, він буде нейтралізувати будь-які неприємні запахи. 

Скибочки лимона

Скибочки свіжого лимона допомагають боротися з небажаними запахами. Поклавши кілька шматків фрукта в невелику миску на полиці можна освіжити кухню та залишити в ній приємні цитрусові пахощі.

Нагадаємо, раніше ми розповідали, як алюмінієву фольгу можна використовувати під час розморожування морозильних камер.

Бажаєте отримувати найактуальніші новини про війну та події в Україні – підписуйтесь на наш Телеграм-канал!