ukr
русский

Як швидко та якісно вимити дзеркала без розводів

Владислав Москаленко

Дзеркало
Як помити дзеркало. Джерело: ukr.media

Чисті дзеркала завжди надають приміщенню свіжості та яскравості, однак, вони часто стають осередком розводів та плям, що знижують їхню привабливість. UAportal дізнався, як вимити дзеркало, не залишаючи при цьому розводів.

Розчин теплої води

Наповніть пульверизатор теплою водою і додайте кілька крапель господарського мила. Розпорошіть розчин на дзеркало і за допомогою серветки з мікрофібри витріть бруд або жир. Цей метод допомагає запобігти появі розводів і залишає дзеркало блискуче чистим.

Читайте також: Чому після миття вікон залишаються розводи: пояснення експерта та ефективний мийний засіб

Оцет і газетний папір

Змішайте в пульверизаторі рівні частини оцту і води. Розпиліть суміш на дзеркало і протріть його зім'ятою газетою. Чорнило з газети допоможе уникнути розводів і залишить дзеркало кришталево чистим.

Ополіскування медичним спиртом

Після очищення дзеркала звичайним засобом для миття скла злегка збризніть його медичним спиртом. Витріть залишки спирту свіжою чистою серветкою з мікрофібри, і ви отримаєте дзеркало без розводів, блискуче, як нове.

Нагадаємо, що у мережі показали легкий спосіб очищення меблів, використовуючи звичайні предмети, які є в кожного під рукою.

Бажаєте отримувати найактуальніші новини про війну та події в Україні – підписуйтесь на наш Телеграм-канал!