ukr
русский

Як швидко та якісно вимити лоток для порошку в пральній машині від бруду

Марина Грамович

Лоток пральної машини
Лайфхаки для миття лотка пральної машини. Джерело: poltava.to

Брудний лоток для порошку пральної машинки – це проблема, яка може суттєво вплинути на якість прання та тривалість роботи техніки. UAportal підготував три лайфхаки, що допоможуть вирішити це питання.

Оцет та вода

Для ефективного очищення лотка пральної машини можна використовувати суміш, зроблену з рівних частин білого оцту і води. Цей розчин слід залити, залишити на 30 хвилин, а потім почистити зубною щіткою, щоб видалити залишки бруду. Ретельно промивши лоток водою, його слід витерти ганчіркою.

Читайте також: Чому не можна прати речі у гарячій воді

Харчова сода та оцет

Насипте велику кількість соди в лоток, а потім збризніть його білим оцтом. Утворену піну слід залишити на 15-20 хвилин, після чого почистити губкою. Після цього лоток слід добре промити водою.

Лимонний сік та вода

Для природного та ефективного очищення в лоток пральної машини можна налити суміш лимонного соку і води. Залиште розчин на годину, щоб він ефективно розщепив усі залишки забруднень. Після цього лоток слід почистити неабразивною губкою і ретельно промити.

Раніше ми писали про режим пральної машинки, який краще не використовувати, щоб речі не залишалися брудними після прання, а також що робити після прання, щоб у пральній машині не з'явилися цвіль і поганий запах.

Бажаєте отримувати найактуальніші новини про війну та події в Україні – підписуйтесь на наш Телеграм-канал!