ukr
русский

Як швидко та ефективно відмити ламінат до блиску: 3 дієвих лайфхаки

Марина Грамович

Як швидко та ефективно відмити ламінат до блиску: 3 дієвих лайфхаки
Лайфхаки для чищення ламінату. Джерело: Pexels

Підтримувати підлогу в чистоті дуже важливо для збереження її вигляду. UAportal підготував кілька практичних та ефективних порад, як досягти відмінного результату без використання агресивних хімічних засобів.

Домашній засіб

Простий домашній засіб для чищення підлоги можна приготувати, змішавши 1 склянку білого оцту з 1 літром гарячої води в пляшці з розпилювачем. Розчин слід розпорошити на підлогу, а потім витерти її вологою шваброю.

Читайте також: Навіщо у воду додавати сіль при митті підлоги: корисний лайфхак

Використання швабр з мікрофібри

Щоб досягти блиску без розводів на ламінованій підлозі, придбайте високоякісну швабру з мікрофібри. Вони призначені для збирання бруду та пилу, не залишаючи після себе жодних слідів.

Збереження чистоти

Щоб зберегти чистоту ламінату, покладіть придверні килимки біля кожного входу, щоб запобігти потраплянню бруду та сміття на підлогу. Використання меблевих накладок або захисних підкладок під важкі меблі дозволяє уникнути подряпин.

Нагадаємо, часто підлога страждає від нальоту, що не змивається звичайною водою. Однак не варто відразу витрачати кошти на хімічні засоби з магазину. Замість побутових хімічних засобів можна скористатися природним очисником для підлоги, зокрема лимоном.

Бажаєте отримувати найактуальніші новини про війну та події в Україні – підписуйтесь на наш Телеграм-канал!